Background Image

Servicii

Schimb anvelope

In cadrul vulcanizarii noastre, va asiguram ca exista posibilitatea schimbului fiecarui tip de anvelope indiferent de dimensiuni, iar procesul va fi intotdeauna simplu si rapid. Din grija pentru siguranta dumneavoastra lucram doar cu produse premium menite sa raspunda celor mai exigente cerinte.

Indreptat jante

Stim ca este un fenomen complet nedorit insa este deja cunoscut faptul ca gropile, denivelarile in asfalt sau chiar bordurile pot deforma muchia interioara a jantelor, fapt care duce la imposibilitatea rularii perfecte a acestora. Echipa noastra este pregatita intotdeauna pentru a rezolva imediat acest inconvenient care poate in mod sigur scurta viata anvelopelor daca nu este revolvat la timp.

Echilibrare roti

Este demonstrat faptul ca in jurul a 15.000 de km parcursi ai unui automobil este necesara echilibrarea rotilor. Nu este necesar sa avem o experienta in condus de foarte multi ani ca sa simtim vibratiile in volan sau chiar in scaunul soferului ca sa sesizam mica disfunctionalitate. Ei bine, aceste lucruri le vom intampina atunci cand masina noastra ‘’cere’’ echilibrarea rotilor. Comunicandu-va intotdeauna in detaliu ce operatiuni vom aplica, noi vom rezolva aceasta problema in cel mai scurt timp.

Vanzari anvelope

Din cadrul unitatii noastre puteti achizitiona si anvelopele de care aveti nevoie.Din grija pentru siguranta si confortul dumneavoastra suntem responsabili sa lucram doar cu produse premium indiferent de tipul acestora.
Vanzari jante

Stocurile noastre cuprind jante aliaj, tabla, otel si de asemenea si in acest caz lucram cu cei mai cunoscuti furnizori in domeniu. Suntem gata oricand sa va oferim si consiliere in alegerea variantei optime pentru automobilul dumneavoastra, atunci cand ne veti solicita acest lucru.

Spalatorie auto

In cadrul WKL Auto Clean Center va puteti delecta in voie in sala special amenajata pentru dumneavoastra in timp ce echipa noastra se va ocupa in detaliu de automobil, pentru ca la final sa plecati in siguranta la volan.

Captioned Image


Captioned Image


Captioned Image


Captioned Image


Captioned Image


Captioned Image